Voordelen met taxi de taxi gaan voor studenten

Voordelen met de taxi gaan voor studenten: geen fiets die kwijtraakt

Studenten hebben vaak de neiging om tijdens het uitgaan een fiets kwijt te raken. Je begeeft je naar de stad, drinken daar een aantal drankjes, en vergeten vervolgens waar je je fiets gelaten hebt. Dit is best irritant: die fiets is natuurlijk nodig voor college de volgende ochtend! Dit probleem is vrij eenvoudig op te lossen door een taxi te nemen. En hoewel dat duur klinkt: studenten reizen meestal in groepjes naar de stad. Het delen van een taxi is dus een goede optie die je veel geld kan schelen.

Voordelen met de taxi gaan voor studenten: veiligheid!

Tegenwoordig gaan er helaas vaak verhalen rond dat studentes worden lastig gevallen na het uitgaan. Dit soort zaken zijn erg kwalijk, en gebeuren vaak wanneer studentes alleen naar huis fietsen in de nacht. Door een taxi te nemen wordt dit probleem vaak opgelost. Een taxicentrale is altijd betrouwbaar en veilig, maar ook voor een extra veiligheidsgevoel ná het uitgaan kan het fijn zijn om een taxi te delen. Ook is dit goedkoper natuurlijk.

Spoorstudenten, tentamens en problemen met de treinen

Wanneer studenten in de ene stad wonen en in de andere stad studeren, kan het heel vervelend zijn wanneer treinen niet rijden. Zeker tijdens tentamenperiodes! Het nemen (en delen) van een taxi is dan altijd een erg goede optie. Denk aan de enorme hoeveelheid studenten die wonen in Almere stad en studeren in Amsterdam!

Voordelen met de taxi gaan voor studenten: het kan tegenwoordig goedkoop

Taxi’s zijn lang niet meer zo duur als vroeger. Een taxi heb je al voor een zeer schappelijk bedrag. Studenten kunnen, zoals meermaals aangegeven in deze tekst, ook een taxi delen. Dan kost het zeer weinig. Dit kan heel handig met de “tikkie-cultuur” van tegenwoordig.

Weetjes voor studenten

Leave a Reply