Een studentenverhuizing hoeft niet moeilijk te zijn

Het verhuizen van de spullen van je studentenwoning naar een andere plek hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Het is mogelijk om een verhuisbedrijf in te schakelen. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden om een verhuisbedrijf te kiezen. Het is vervolgens erg gemakkelijk. We bespreken graag de stappen van een studentenverhuizing.

Stap 1: Bepaal wat er allemaal mee mag gaan

Het begint allemaal met het bepalen wat er wel en wat er niet mee mag. Sommige spullen zijn soms zo verouderd dat het niet meer zinvol is om ze mee te nemen. Soms vallen de spullen van ellende uit elkaar. Door alles mee te nemen verhuis je spullen die je eigenlijk toch weg wilt gooien. Gewoon direct weggooien.

Stap 2: Pak alles in

Als alles klaar is dan is het goed om het allemaal in te pakken. Zorg voor een goede lading dozen en boxen om alles in te doen. Het verhuisbedrijf heeft vaak dekens om de de meubels in te pakken. Wanneer ze uit elkaar gehaald moeten worden kun je dit het beste zelf doen.

Stap 3: Het verhuisbedrijf komt in actie

Nu komt het verhuisbedrijf in actie en zullen ze alle spullen inpakken in hun vrachtwagen. Ze hebben een verhuislift als die nodig is en zorgen dat daarmee alles snel uit de oude studentenwoning komt en in de nieuwe studentenwoning. Ze kunnen alles op de juiste plek zetten of tot aan de voordeur. Het is afhankelijk van de afspraken.

Stap 4: Alle dozen uitpakken

Het is nu tijd voor de studenten om alle meubels weer in elkaar te zetten. Sluit de koelkast pas na een dag aan om het gas te laten bezinken. Vervolgens is het goed om alle dozen uit te pakken. Zorg dat ze allemaal in de juiste ruimte staan om ze dan uit te pakken. Natuurlijk doe je dit pas nadat de kast in elkaar is gezet.

Weetjes voor studenten

Leave a Reply