Afgestudeerd in de mondzorg? DentalMatch helpt je bij de eerste stap in je carrière!

Het is zover, je hebt je diploma in de tandheelkunde behaald! Nu is het tijd om opzoek te gaan naar de eerste stap in je carrière. Maar waar begin je met zoveel aanbod op de markt? Hoe zorg je ervoor dat je een baan vindt die ook daadwerkelijk bij je past en voldoet aan de wensen die jij hebt aan een werkgever?

 

Helpt je bij het vinden van de juiste baan

 

Het vinden van de juiste baan is niet altijd makkelijk. Je hebt namelijk altijd bepaalde eisen bij een werkgever of dit nou gaat op een open werksfeer of doorgroeimogelijkheden. Je bent namelijk vaker op je werk dan thuis dus het is belangrijk dat je je ook op werk ‘thuis’ voelt. Wellicht heb je zelf nog geen netwerk opgebouwd in de tandheelkundige sector, dan is het fijn als je gebruik kan maken van iemand die dit wel heeft. DentalMatch is een goede uitkomst met een groot en breed netwerk in de mondzorg. Ze kennen de praktijken vaak persoonlijk waardoor zij veel informatie kunnen geven waar jij iets aan hebt. Zo kunnen ze je vertellen over de sfeer op de werkvloer, de werkzaamheden, de doorgroeimogelijkheden en het salaris zodat jij een weloverwogen beslissing kan nemen om zo te zorgen voor de perfecte match bij je eerste echte baan.

 

De rol van DentalMatch

 

DentalMatch is een werving en selectie en detacheringsbureau in de tandheelkundige sector. Je kan hier rekenen op een team van specialisten in het vak, zowel in de recruitment als in de mondzorg zodat jij een baan en praktijk vindt die echt bij je past. Met de persoonlijke en professionele benadering wordt er samen met jou gezocht naar de functie die aansluit op jouw wensen om zo te zorgen voor de eerste, en beste, stap in jouw carriere!

Studentenweetjes

Leave a Reply