Zo kan je het paardrijden het beste financieren

Wanneer je weinig middelen hebt is het belangrijk om het paardrijden slim te financieren. Zorg voor voldoende budget voor het paard, de lessen en alle paardenspullen die je nodig hebt. We delen graag onze tips om het paardrijden betaalbaar te houden.

Deel het paard

Het klinkt niet erg leuk. Het is echter wel een goed idee om een deeltijd paard te nemen. Deel het paard met een goede vriend of vriendin. Het is zo mogelijk om de investering te verlagen en ook de kosten te splitsen. Het zal direct leiden tot een besparing.

Verhuur je paard

Het is mooi en goed om anderen te laten genieten van je paard. Het is een idee om het af en toe gratis te doen. Het is leuk voor de mensen die je kent om een keer op je paard te rijden. Het is vervolgens een idee om ze het paard te laten huren. Wanneer je zelf al een ervaren ruiter bent is het slim om lessen te gaan geven. Het is eigenlijk nog beter dan het paard te verhuren.

Bijbaantjes in de manage

Vraag in de manege of er mogelijkheden zijn om ze ergens een handje mee te helpen. Misschien zoeken ze iemand in de bediening of in de keuken van het restaurant? Het kan ook zijn dat ze soms een extra hulp nodig hebben bij een evenement. Het is slim om jezelf aan te bieden.

Een baantje buiten de manege

Het is natuurlijk ook mogelijk om een baan buiten de manege te nemen. Het kan een werkje zijn wat zelfs beter betaald. Zo wordt het mogelijk om een paard te houden en het paardrijden te betalen. Het is vele malen beter om je eigen boontjes te doppen de verwend te worden door je ouders. Toch?                                                                       

Weetjes voor Studenten

Leave a Reply