Wist je dat…..

Working RebelZ voor studenten én starters de ideale bijbaan heeft? Van vacatures in de horeca tot werken in de sales. WE GOT IT! Hier de leukste 3 weetjes over Working RebelZ!

Weetje 1 > Flexibel werk

Working RebelZ vacatures heeft voor vaste banen maar ook voor flexibel werk? Als student wil je natuurlijk de tijd aan je zij houden. Naar de kroeg gaan en chillen met je vrienden is minstens zo belangrijk als een leuke (bij)baan. Wel eens gedacht aan de functie hostess om maar wat te noemen? Je staat op de leukste evenementen door heel Nederland en kunt werken wanneer jij wilt. Hoe ideaal is dat? Let wel op jij student! Als je zegt dat je gaat werken, dan rekenen wij op je! Check? Wil jij graag aan de slag als hostess? Bekijk hier de vacature en start volgende week nog.

Weetje 2 > bouw aan je cv

Als student wil je bouwen aan goede feestjes, vriendschappen, voldoendes voor je tentamens en een week zonder al te veel katers. Goed bezig! Ook wel eens gedacht aan het bouwen aan je cv? Als jij via Working RebelZ aan de slag gaat bij een groot bedrijf, krijg je de kans je te ontwikkelen in de richting die jij op wilt. Natuurlijk kun jij biertjes tappen in je stamkroeg om je knaken te verdienen, je kunt ook aan de slag bij een bedrijf waar je jezelf in de toekomst wel ziet werken. Een beetje kijken, snuffelen, meedenken en vooral: uitvinden of dit jouw pad is. Sounds good? Check hier de bedrijven waar Working RebelZ mee samen werkt voor de (bij) baan van jouw dromen!

Weetje 3 > coaching on the job

Working RebelZ is er voor studenten en starters. Werkzoekenden die nog niet een berg aan ervaring hebben. Daarom vinden wij het belangrijk betrokken te blijven bij jouw eerste stappen op jouw carrière pad. Vacature gevuld en weer door? Nee, wij blijven graag op de hoogte. Loop je ergens tegenaan? Twijfel je in je nieuwe functie? Wij denken graag met je mee en reiken handvatten aan waar we kunnen. We stomen je klaar voor je nieuwe job maar stomen graag af en toe een beetje bij. Zin om kennis te maken? Kom eens langs, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wat heb je in je koffie?

Studentenweetjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *