Nederland zit vol met studentenverenigingen. Iedere vereniging heeft ook weer zijn eigen traditie en eigen gewoontes. Wij hebben de grootste studentensteden in Nederland voor je opgezocht. Benieuwd welke verenigingen hieruit zijn gekomen?

AMSTERDAM

Amsterdam, oh Amsterdam. Een van de grootste studentensteden met de oudste studentenverenigingen van Nederland. Met een van deze studentenverenigingen vind jij jouw thuishaven in hartje Amsterdam!

[agni_button value=”Mokum” style=”alt” choice=”accent” alignment=”center”]

GRONINGEN

Groningen, een bruisende studentenstad! Ook hier kennen ze vele studentenverenigingen die qua karakter ver uiteenlopen. Ben jij op zoek naar een kleine, grote of traditionele vereniging? Je vind ze hier!

[agni_button value=”Metropool van het Noorden” style=”alt” choice=”accent” alignment=”center”]

UTRECHT

Utrecht, een gezellige en bruisende studentenstad. De stad kent opvallend veel studentenverenigingen, wat betekent dat je als student een ruime keuze hebt aan verenigingen. Ik zou zeggen, kiezen maar!

[agni_button value=”Domstad” style=”alt” choice=”accent” alignment=”center”]

DEN BOSCH

Den Bosch of eigenlijk moet je 's-Hertogenbosch zeggen ligt in het noorden van de provincie Noord-Brabant niet ver bij de grens met Gelderland vandaan. De stad staat bekend om zijn bossche bollen en gezelligheid! Ook heeft de stad een bruisend studentenleven.

[agni_button value=”Oeteldonk” style=”alt” choice=”accent” alignment=”center”]