Studeer je in Enschede? Dit zijn leuke uitjes in de omgeving

 

Studeren is meer dan boeken lezen, colleges volgen en toetsen maken. Het is ook een tijd van nieuwe vrienden maken, feesten en de omgeving leren kennen! Als student wil je natuurlijk alles uit je studententijd halen. Daarom lees je in dit artikel 4 leuke uitjes in Twente.

Karten in Nijverdal

Ga karten in Nijverdal! In regio Nijverdal heb je een mooie, moderne kartlocatie Doordat alle karts dezelfde snelheid behalen is de winnaar ook echt de beste coureur! In Nijverdal kart je elektronisch. Hierdoor staat iedereen automatisch stil wanneer er een grote ongeluk gebeurt. Wel zo veilig!

Sallandse Heuvelrug

Heb je weleens gehoord van het Sallandse Heuvelrug? Dit nationale park, in de buurt van Nijverdal, is ideaal om je hoofd even leeg te maken. In dit park heb je tal van wandel- en fietsrouters, waar je veel heide en dieren tegenkomt. Zo zijn er in het gebied tachtig verschillende vogelsoorten, vossen en reeën aanwezig. Verder vind je in Holten een Canadese begraafplaats van de Tweede Wereldoorlog. Het is een indrukwekkend groot gebied, waarachter ieder graf een uniek verhaal schuil gaat!

Uitgaan in Enschede

Enschede heeft leuke barretjes om een drankje te doen. Zo heb je Molly Malone, een echte Ierse Pub, waar de sfeer gemoedelijk is. Wil je wat sterks drinken? Shooters is een bar voor allerlei shotjes. Ook voor mensen die willen uitgaan in een discotheek heeft Enschede genoeg te bieden. Club Recklezz en ’t Bölke zijn uitgaanscentra die tot de late uurtjes open zijn!

Pubquiz

Heb je ooit wel eens een pubquiz gedaan? Flip is een leuke bar waar er iedere maandag een pubquiz is. De prijzen zijn hier lekker scherp!

Minder commercieel als Amsterdam

Je zal merken dat het in Twente een stuk rustiger en gemoedelijker is dan de Randstad. De prijzen zijn een stuk lager, men heeft meer geduld voor elkaar en het is gemoedelijk. Daarom heeft Twente alle ingrediënten voor een leuke studententijd!

 

Weetjes voor studenten

Leave a Reply