Je kamer verhuren levert makkelijk geld op

Het komt steeds vaker voor: studenten die in hun woning een kamer overhebben en een extra huurder lastig kunnen vinden. Dit wordt steeds eenvoudiger. Mocht je je kamer willen verhuren, kun je dit makkelijk overlaten aan een externe partij die maar een kleine vergoeding vraagt. Jij als verhuurder wordt door de externe partij beschouwt als de verdienende. Jij gaat je kamer verhuren dus jij hebt ook het recht op alle inkomsten, aangezien de kosten verhaald worden op de huurder. Het is handig extra informatie in te winnen over het verhuren van je kamer met behulp van een externe partij.

Gratis en betrouwbaar je kamer verhuren

Voor de verhuurder is het gratis om een externe partij in te schakelen om de verhuur te regelen. Wel krijg je de garantie dat er een betrouwbare huurder voor je gezocht wordt. Wanneer je via onbekende websites met huurders in contact komt kan dit weleens fout gaan.

De verhuur wordt snel geregeld

Als jij als verhuurder je oproep plaatst dat je een kamer beschikbaar hebt, wordt er gelijk contact gezocht met alle kamerzoekenden binnen de regio waarin jij je kamer aanbiedt. Op deze manier kun je snel en makkelijk een huurder vinden. De kamerzoekenden die een match zijn komen naar voren en dan kun jij zelf selecteren aan wie jij eventueel je kamer wilt verhuren.

Persoonlijk contact met de huurder

Het is van tevoren prettig om te weten of je de huurder echt kunt vertrouwen. Via de externe partij krijg je veel te weten over de huurder en ook een gezicht te zien. Zo kun jij zelf beslissen of je de huurder denkt te kunnen vertrouwen om kennis te maken. Van de huurder is een uitgebreid profiel opgemaakt met daarin ook eventueel gemeenschappelijke hobby’s en interesses. Op deze manier weet je ook of je het denkt te kunnen vinden met misschien wel je nieuwe kamergenoot.

 

Weetjes voor studenten

Leave a Reply