Een laptop huren en geld besparen: lees er hier alles over!

Een studie volgen kost helaas een heleboel geld. Wanneer je dus geld kan besparen op vlak van studeren, zal je dit dan ook niet laten. Als jouw laptop het begeeft en je moet er een nieuwe kopen, dan kan je misschien een laptop huren in plaats van een nieuwe te kopen. Hier bespaar je heel wat geld mee, zeker als je hem eigenlijk maar tijdelijk nodig hebt. Van zodra je dan afgestudeerd en aan het werk bent, kan je overwegen om een nieuwe laptop aan te schaffen. Maar hoe gaat een laptop huren dan in zijn werk? 

Studie pc huren 

Een laptop bij studie pc huren gaat heel eenvoudig in zijn werk. Je moet 4 stappen doorlopen alvorens je kan genieten van een laptop van studie pc. In de eerste plaats moet je een laptop naar wens kiezen, ze hebben immers een uitgebreide keuze aan laptops. Vervolgens Moet je formulieren invullen waarbij je ook eventuele extra’s moet aanduiden. Daarna betaal je via Ideal de borg en de huur voor de eerste maand en als laatste stap ontvang je binnen de 5 dagen de laptop thuis of kan je hem gratis gaan afhalen!

Voordelen laptop huren 

Het grootste voordeel van een laptop huren is natuurlijk het geld besparen. Maar dat is niet het enige voordeel aan een laptop huren. Je kan zelf de software installeren die je gaat gebruiken en er op wil zetten. Heb je problemen met je laptop of denk je dat er iets mis is? Neem dan gewoon contact op met de klantenservice en zij kijken het voor jou na. Bovendien wordt er alleen met topmerken zoals Apple, Dell en Lenovo gewerkt. Als laatste voordeel, hoef je niet elke maand aan de betaling te denken, de betaling gaat er maandelijks via incasso vanzelf af! 

Al vanaf 15 euro per maand 

Uiteraard kan je naast laptops ook tablets zoals een Ipad huren. Je kan al vanaf 15 euro per maand een toestel huren bij studie pc. Je hebt de keuze uit een budget laptop, een mini laptop, een Ipad Air, een MacBook Air en een standaard laptop. Het is dus aan jou de keuze of je voor een tablet of een laptop gaat. Let er wel op, een laptop of tablet huren bij studie pc is wel enkel uitsluitend mogelijk voor studenten!

Weetjes voor Studenten

Leave a Reply